JDT Vs Melaka United Live Streaming Poster

Liga Super 2017: JDT vs Melaka United live streaming

Malam ini akan berlangsungnya perlawanan ke-8 Liga Super 2017 untuk JDT. Perlawanan ini akan menemukan JDT dan Melaka United di stadium Larkin. Untuk penyokong JDT yang mahu menonton perlawanan ini boleh lihat detail dibawah ini, JDT vs Melaka United live streaming.

Perlawanan #8: JDT vs Melaka United

Kedudukan Liga: No 5 vs No 10

Tarikh: 9 April 2017

Masa: 9:00 malam

[AdSense-B]

Tempat: Stadium Larkin

Live : Di stadium sahaja

Link live streaming: LINK 1, LINK2, LINK3 (Kebiasaaan untuk perlawanan yang tiada live memang tidak akan ada live streaming)

Youtube JDT vs Melaka United live streaming:

Jika ada akan di kemaskini,

Facebook JDT vs Melaka United live streaming:

Jika ada akan dikemaskini selalu jika fb live down. Sila refresh selalu. Sekarang rehat separuh masa. FB live memang ditutup dan akan bersambung apabila hampir bersambung separuh masa kedua. Jangan kemana-mana.

Video 1:

[AdSense-B]

Pertahan rekod tanpa kalah di Larkin

JDT vs Melaka United live streaming

Rekod tanpa kalah Liga Super Malaysia sejak 2013 di Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin pastinya akan dikekalkan oleh Johor Darul Ta’zim menjelang pertembungan dengan Melaka United pada 9hb April 2017.

Kunjungan dari pasukan yang merupakan juara Liga Perdana musim lepas, bakal menyaksikan persaingan hebat apabila pasukan pelawat juga mahukan kemenangan bagi memperbaiki kedudukan dalam liga. Ayuh berikan sokongan anda selaku penyokong Harimau Selatan dan laungkanlah sorakan semangat buat Johor Darul Ta’zim. Luaskan Kuasamu Johor.

[AdSense-B]

Apakah ramalan anda akan keputusan perlawanan ini?

Kami harap pemain JDT dapat memberikan usaha 120% untuk mendapatkan tiga mata. Mata ini sangat penting untuk merapatkan lagi kedudukan dengan pasukan diatas liga dan juga menaikan moral para pemain juga. Jom saksikan JDT vs Melaka United live streaming.

Baca juga: Liga Super 2017: Previu JDT vs Melaka United

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: