Kelantan Vs JDT Live Streaming

Liga Super 2017: Kelantan vs JDT live streaming

Malam ini akan berlangsungnya perlawanan ke-9 Liga Super 2017 untuk JDT. Perlawanan ini akan menemukan JDT dan Kelantan di stadium Sultan Muhammad IV. Untuk penyokong JDT yang mahu menonton perlawanan ini boleh lihat detail dibawah ini, Kelantan vs JDT live streaming.

Perlawanan #9: Kelantan vs JDT

Kedudukan Liga: No 3 vs No 6

Tarikh: 12 April 2017

Masa: 9:00 malam

[AdSense-B]

Tempat: Stadium Sultan Muhammad IV

Live : Di stadium sahaja

Link live streaming: LINK 1, LINK2, LINK3 (Kebiasaaan untuk perlawanan yang tiada live memang tidak akan ada live streaming)

Youtube Kelantan vs JDT live streaming:

Klik sini >> https://www.youtube.com/watch?v=mJpFP8fcaWo

Facebook Kelantan vs JDT live streaming:

Video ini akan sentiasa dikemaskini sekiranya sumber kami down. Sila refresh selalu. Jangan kemana-mana.

[AdSense-B]

Apa kata coach Mora

Kelantan vs JDT live streaming benjamin mora

Pasukan lawan pada malam ini pasti sukar untuk dijinakkan dan saya percaya mereka bakal turun dengan lebih agresif di laman sendiri. Tetapi dengan komitmen yang tinggi setiap pemain, saya yakin untuk mendapatkan keputusan yang positif. Kesemua pemain perlu mengekalkan rentak permainan yang konsisten dan bukan hanya fikir untuk menang sahaja.

Semua pasukan akan bermain bermati-matian ketika menentang pasukan Johor Darul Ta’zim (JDT) termasuklah Kelantan. Jadi kita perlu sentiasa berwaspada dan benteng pertahanan yang diterajui Marcos Antonio perlu ampuh untuk menyekat kemaraan pemain lawan.

[AdSense-B]

Apakah ramalan anda akan keputusan perlawanan ini?

Kami harap pemain JDT dapat memberikan usaha 120% untuk mendapatkan tiga mata. Mata ini sangat penting untuk memintas Pahang dan Kedah seterusnya berada di tempat teratas liga buat kali pertama. Jom saksikan kelantan vs JDT live streaming.

Baca juga: Rekod JDT ketika berkunjung ke Stadium Sultan Muhammad IV

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: