Pulau Pinang Vs Jdt Live Streaming

Liga Super 2017: Pulau Pinang vs JDT live streaming

Malam ini akan berlangsungnya perlawanan ke-11 Liga Super 2017 untuk JDT. Perlawanan ini akan menemukan JDT dan Pulau Pinang di stadium Bandaraya. Untuk penyokong JDT yang mahu menonton perlawanan ini boleh lihat detail dibawah ini, Pulau Pinang vs JDT live streaming.

Perlawanan #11: Pulau Pinang vs JDT

Kedudukan Liga: No 1 vs No 12

Tarikh: 26 April 2017

Masa: 9:00 malam

[AdSense-B]

Tempat: Stadium Bandaraya

Live : TV3

Link live streaming: LINK 1, LINK2, LINK3 (Kebiasaaan untuk perlawanan yang tiada live memang tidak akan ada live streaming)

Youtube Pulau Pinang vs JDT live streaming:

Akan dikemaskini

Facebook Pulau Pinang vs JDT live streaming:

Video ini akan sentiasa dikemaskini sekiranya sumber kami down. Sila refresh selalu. Jangan kemana-mana.

[AdSense-B]

JDT perlu kekal konsisten

Meskipun berada di kedudukan teratas Liga Super musim 2017 pada ketika ini, pasukan Johor Darul Ta’zim tetap perlu konsisten dan meneruskan aksi cemerlang enam kemenangan berturut-turut sebelum ini. Dengan mengumpul 23 mata dalam 10 perlawanan, JDT tetap perlu mempamerkan aksi terbaik menentang Pulau Pinang demi memberikan jarak lebih selesa kepada dua pesaing terdekat.

Berikan sokongan anda selaku penyokong Harimau Selatan dalam memastikan para pemain berusaha sebaik mungkin untuk terus menang dalam saingan Liga Super 2017 yang sudah menghampiri pertengahan musim ini. 

[AdSense-B]

Apakah ramalan anda akan keputusan perlawanan ini?

Kami harap pemain JDT dapat memberikan usaha 120% untuk mendapatkan tiga mata. Mata ini penting untuk terus berada di atas carta liga. Jom saksikan Pulau Pinang vs JDT live streaming.

Baca juga: Hukuman Nazmi Faiz ditambah, gantung satu perlawanan

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: