Panduan Iflix

Panduan Untuk Menonton Perlawanan Liga Malaysia Di iFlix

Ok ni cara-cara nak download apps iFlix..

Kalau ade step salah atau info tolong betulkan ye..kita kongsi sama-sama.

Langkah 1: cari apps store / google play

Langkah 2: Cari apps IfliX

Langkah 3: taip je iflix, comfirm jumpa sebab trending

Langkah 4: sebab trending dia punya apps mesti paling atas..so tekan get tu

Langkah 5: ok bile dh download, dia akan kluar mcmni, so terpulang nak register pakai yg mana..kalau nk mudah log in pakai akaun fb je

Langkah 6: ok bila log in by FB dia akan keluar macamni..so tekan continued

Langkah 7 : ok dah dapat

Langkah 8: scroll paling bawah then korang nampak channel ni..merah biru tu memang osem kan

Langkah 9: tengok wallpaper pun dah meremang haha

Langkah 10: selesai download, tunggu je la live..tp free untuk sebulan je rasenye..kalau unifi free je..kalau tak rm10 jugak kot

Langkah 11:bila live berlangsung klik game, dan verify nombor telefon anda untuk menonton

Langkah 12: anda akan dapat no kod aktivasi didalam inbox message

Langkah 13: masukkan kod yang telah diberi.

Langkah 14: selamat menonton!!! Layan movie dulu ye

Baca juga: Baddrol Anggap Kedah Pasukan ‘Underdog’ Aksi Di Larkin


Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah:

Hafiz Othman

Sandiwara konvesional,Korotasinya nasional,Kontradisinya natural,aspirasinya bukan liberal