Gamba Osaka Vs JDT Live Streaming Piala ACL 2017

Piala ACL 2017 Playoff: Gamba Osaka vs JDT live streaming

Petang ini akan berlangsungnya perlawanan terpenting dalam kalendar JDT. Adakah impian JDT untuk bermain dalam Piala ACL akan tercapai pada musim ini? Semuanya akan diketahui apabila perlawanan ini tamat pada jam 8 malam nanti. Jika ada tambahan masa dan sepakan penalti, mungkin keputusan boleh diketahui sehingga jam 9 malam. Untuk peminat bola sepak tanahair yang mahu menonton perlawanan ini boleh lihat detail dibawah ini, Gamba Osaka vs JDT live streaming.

Perlawanan: Gamba Osaka vs JDT

Liga: J-League

Tarikh: 7 Februari 2017

Masa: 6 petang waktu Malaysia

[AdSense-B]

Tempat: Suita City Football Stadium

Link live streaming: LINK 1, LINK2, LINK3 (kami akan sentiasa kemaskini link ini)

Youtube Gamba Osaka vs JDT live streaming:

LINK 1,

Facebook Gamba Osaka vs JDT live streaming:

Sila refresh selalu.

Apa kata coach Mora?

[AdSense-B]

Azam Brian Ferreira dan Safawi Rashid

Gamba Osaka vs JDT live streaming Brian Ferreira

Saya mempunyai kepercayaan dan keyakinan yang tinggi dan yakin terhadap kemampuan pasukan JDT untuk perlawanan malam ini. Kami akan pastikan JDT bukan pasukan yang mudah buat Gamba Osaka malah kami akan bermain seumpama di pentas akhir.

Para jurulatih juga telah memberikan segala tunjuk ajar dan tidak lupa juga amanat dari DYAM Tunku Mahkota Johor iaitu “Enjoy the game”.

Gamba Osaka vs JDT live streaming Safawi Rashid

Kami sepasukan telah pun bersedia untuk mengharungi perlawanan pada hari ini dan semestinya kami akan berikan tentangan yang sengit untuk pihak lawan. Perlawanan ini juga merupakan satu lagi perlawanan yang penting buat diri saya sendiri dan juga rakan sepasukan.

Kami akan bermain berhabis-habisan untuk terus mencipta sejarah. Terima kasih kepada seluruh penyokong Harimau Selatan yang tidak henti-henti menyokong kami.

[AdSense-B]

Apakah ramalan anda akan keputusan perlawanan ini?

Bagi kami, pemain JDT akan buat yang terbaik untuk mendapatkan kemenangan dan seterusnya mencipta sejarah. Jom saksikan Gamba Osaka vs JDT live streaming.

Baca juga: Piala ACL 2017 Playoff: JDT bawa 19 pemain ke Jepun

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: