JDT Vs Global FC Live Streaming

Piala AFC 2017: JDT vs Global FC live streaming

Petang ini akan berlangsungnya perlawanan ketiga peringkat kumpulan Piala AFC 2017 untuk JDT. Perlawanan ini menemukan JDT dan Global FC di Stadium Larkin. Untuk penyokong JDT yang mahu menonton perlawanan ini boleh lihat detail dibawah ini, JDT vs Global FC live streaming.

Perlawanan #3: JDT vs Global FC

Liga: Juara Liga Utama Filipina

Tarikh: 14 Mac 2017

Masa: 8:45 malam

[AdSense-B]

Tempat: Stadium Larkin

Live : Astro Fox Sport 813

Link live streaming: LINK 1, LINK2, LINK3 (kami akan sentiasa kemaskini link ini)

Youtube JDT vs Global FC live streaming:

LINK 1

Facebook JDT vs Global FC live streaming:

[AdSense-B]
Kami akan kemaskini semasa perlawanan berlangsung. Sila refresh selalu.

Apa kata coach Benjamin Mora?

JDT vs Global FC live streaming benjamin mora

Pemain telah menjalankan tugas dengan baik malah sentiasa memberikan komitmen sehingga 120% pada setiap perlawanan. Meskipun kami perlu mengharungi lebih kurang 13 perlawanan dalam masa 45 hari, ia adalah tanggungjawab kami untuk membuktikan JDT adalah pasukan yang mantap dan sentiasa memberikan persembahan yang baik dalam setiap perlawanan.

[AdSense-B]

Kami sudah cukup bersedia untuk menentang pasukan lawan sehingga tamat masa perlawanan agar kami dapat memberikan tiga mata kepada pasukan dan berada di kedudukan pertama dalam kumpulan. Ini juga merupakan satu lagi perlawanan yang amat penting kerana kami akan bermain di halaman sendiri. Oleh itu kami akan berikan segala yang terbaik.

Apakah ramalan anda akan keputusan perlawanan ini?

Kami berharap agar Benjamin Mora dapat membariskan kesebelasan utama kerana selepas perlawanan ini Liga Malaysia akan berhenti berehat untuk 2 minggu. Ini bagi menjamin kemenangan untuk JDT. Jom saksikan perlawanan ini melalui JDT vs Global FC live streaming

Baca juga: Piala AFC 2017: Kenali Global FC, Jaguh Dari Filipina

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: