Jdt Vs Pahang Live Streaming

Piala FA 2017: JDT vs Pahang live streaming

Malam ini akan berlangsungnya perlawanan suku akhir ke-2 Piala FA 2017. Perlawanan ini melibatkan hanya JDT dan Pahang dan akan berlangsung di stadium Larkin, Johor. Untuk penyokong JDT yang mahu menonton perlawanan ini boleh lihat detail dibawah ini, JDT vs Pahang live streaming.

Suku akhir ke-2: JDT vs Pahang

Liga: Super

Tarikh: 23 April 2017

Masa: 9:00 Malam

[AdSense-B]

Tempat: Stadium Larkin.

Live : TV 9

Link live streaming: LINK 1, LINK2, LINK3 (kami akan sentiasa kemaskini link ini)

Youtube JDT vs Pahang live streaming:

LINK 1

Facebook JDT vs Pahang live streaming:

[AdSense-B]
Sila refresh selalu link ini jika tiada FB live. Kami akan sentiasa mencari sumber baru jika sumber yang terkini dimatikan. Jangan kemana-mana.

Apa kata coach Mora?

jdt vs pahang live streaming benjamin mora

Segala persiapan untuk perlawanan pusingan kedua Piala FA menentang Pahang berjalan dengan lancar. Kami juga telah memberikan rehat yang secukupnya kepada para pemain malah kesemua pemain telah bersedia sepenuhnya untuk bertemu dengan pasukan lawan. Kami kurang bernasib baik kerana telah tewas 1-3 dalam pusingan pertama pada 1hb April lalu, tetapi kami yakin bahawa kami mempunyai kekuatan dan keinginan untuk kembali mengatasi keputusan tersebut agar ia memihak kepada kami seterusnya layak ke peringkat separuh akhir.

[AdSense-B]

Para pemain JDT sedar bahawa perlawanan bertemu pasukan Pahang seumpama perjuangan di medan peperangan, ia sama ada bangkit menentang atau mengalah. Kami akan membuat kajian terperinci mengenai kelebihan dan kelemahan pihak lawan agar mereka tidak menang mudah di Stadium Larkin. Justeru sokongan padu penyokong Harimau Selatan amat diperlukan bagi memberi semangat kepada para pemain. JDT merupakan juara bertahan dan kami akan berjuang menggunakan segala kekuatan kami untuk mengekalkan kejuaraan tersebut.

Apakah ramalan anda akan keputusan perlawanan ini?

Kami harap pemain JDT tidak melaku sebarang kesilapan dan mencari 2 gol dengan segera. Jika JDT menang sekurangnya 2-0 malam ini, Negeri Sembilan menanti di separuh akhir. Jom saksikan JDT vs Uitm FC live streaming.

Baca juga: Piala FA 2017: Mampukah JDT melakukan magis di stadium Larkin?

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: