JDT Vs Uitm FC Live Streaming

Piala FA 2017: JDT vs Uitm FC live streaming

Malam ini akan berlangsungnya perlawanan pusingan ke-3 Piala FA 2017. Perlawanan ini menemukan JDT dan Uitm FC dan akan berlangsung di stadium Larkin, Johor. Untuk penyokong JDT yang mahu menonton perlawanan ini boleh lihat detail dibawah ini, JDT vs Uitm FC live streaming.

Perlawanan #3: JDT vs Uitm FC

Liga: Perdana

Tarikh: 11 Mac 2017

Masa: 9:00 Malam

[AdSense-B]

Tempat: Stadium Larkin.

Live : Tiada

Link live streaming: LINK 1, LINK2, LINK3 (kami akan sentiasa kemaskini link ini)

Youtube JDT vs Uitm FC live streaming:

LINK 1

Facebook JDT vs Uitm FC live streaming:

[AdSense-B]
Kami akan kemaskini semasa perlawanan berlangsung. Video separuh masa kedua dibawah ini. Jika tidak dapat, sila refresh selalu. Selamat menonton.

Apa kata captain Safiq Rahim?

JDT vs Uitm FC live streaming safiq rahim

Setiap perlawanan adalah penting bagi kami sepasukan terutamanya pada pertandingan yang perlu kami pertahankan gelaran sebagai juara bertahan Piala FA. Kami perlu bermain dengan baik dan laksanakan apa yang telah dirancangkan di atas padang.

[AdSense-B]

Alhamdulillah, ketika ini semua pemain berada dalam keadaan cukup baik meskipun perlu mengharungi jadual yang padat. Saya yakin setiap pemain yang diberi tanggungjawab oleh jurulatih, pasti dapat menggalas tugas masing-masing dengan baik dan memberi komitmen penuh buat pasukan.

Apakah ramalan anda akan keputusan perlawanan ini?

Kami harap pemain JDT dapat melakukan yang terbaik untuk mendapatkan kemenangan untuk pergi keperingkat suku akhir. Jika JDT menang malam ini, undian suku akhir Piala FA boleh ditonton esok semasa rancangan Nasi Lemak Kopi O di TV9. Jom saksikan JDT vs Uitm FC live streaming.

Baca juga: Top 5 penjaring JDT dalam Piala FA (2013 hingga sekarang)

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: