Buriram United Vs JDT Live Streaming

Pra-musim Thailand 2017: Buriram United vs JDT live streaming

Mari kita saksikan perlawanan antara Buriram United menentang Johor Darul Ta’zim untuk Perlawanan Persahabatan Pra-Musim yang akan berlangsung pada malam ini. Boleh lihat link dibawah ini, Buriram United vs JDT live streaming :

Perlawanan: Buriram United vs JDT

Kedudukan liga Thai 2016: No 4

Tarikh: 14 Jan 2017

Masa: 7 petang waktu tempatan

Tempat: Stadium New I-Mobile, Buri Ram

Link live streaming: www.jdttv.my (Tiada pendaftaran perlu di buat, free live streaming)

Keputusan: Buriram United 1 – 0 JDT

[AdSense-B]

Apa kata coach Gomez?

Buriram United vs JDT live streaming mario gomez

Saya gembira dengan komitmen pemain-pemain saya. Kami membuat beberapa perubahan jadi jelas kita memerlukan masa. Walaubagaimanapun, idea ini adalah untuk meningkatkan dan mewujudkan kestabilan dalam skuad untuk masa hadapan. Saya tidak bimbang dengan keputusan perlawanan persahabatan kita lagipun pra musim adalah satu bentuk persiapan dan peluang untuk kita mengkaji beberapa taktik.

Tahun lepas kita kalah 2 perlawanan persahabatan dan kemudian kami kembali ke Malaysia dan mendominasi. Pasukan di Thailand adalah yang terbaik di Asia Tenggara, jadi bermain bersama mereka adalah sangat penting. Sekarang kita akan bermain dengan kelab yang terbaik di Thailand, Buriram United.

[AdSense-B]

Ia adalah satu kelab dengan projek yang sama seperti apa yang kita lakukan di tempat kita. Mereka bermula lebih awal daripada kami dan kami menghormatinya. Selepas perlawanan hari ini, kita akan kembali dan bersedia untuk perlawanan pertama kami.

Saya rasa kami sudah bersedia dari segi mental dan fizikal. Pemilik dan Presiden kelab telah menetapkan bahawa kestabilan kewangan sebagai keutamaan pertama musim ini, jadi di atas padang kita akan bekerja keras dengan skuad baru kami dan cuba untuk tidak mempunyai terlalu banyak tekanan pada musim ini.

Apakah ramalan anda akan keputusan perlawanan ini?

Buriram United vs JDT live streaming piala rebutan

Pemenang akan mendapat piala ini yang disediakan oleh Buriram United. Apa pandangan anda dengan permainan malam ini? Apakah kebelasan utama pilihan anda?

Video highlight Buriram United vs JDT live streaming

Baca juga: Sekitar majlis Izham Tarmizi kahwin Mia Ahmad (17 gambar)

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: