Barang Boleh Beli Di Shopee Untuk Hiburkan Anak Di Rumah

5 Barang Boleh Beli Di Shopee Untuk Hiburkan Anak Di Rumah

Setelah sekian lama terpaksa berada di rumah tanpa ke sekolah atau ke taman permainan rumah sekalipun, bukan sahaja orang dewasa malah kanak-kanak pun jadi bosan. Hal ini kerana pada usia inilah mereka sangat sesuai ‘explore’ dengan keadaan sekeliling untuk membina daya kreativiit yang tinggi.

Jadi, salah satu caranya adalah mak ayah perlu mencari hiburan lain buat anak-anak yang terperap di rumah. Berikut merupakan beberapa cadangan barang permainan yang anda boleh beli secara online.

5 BARANG BOLEH BELI DI SHOPEE UNTUK HIBURKAN ANAK DI RUMAH

Zoo tutup, Taman tutup, mana nak pergi? Nak entertain anak & family sekarang ni bukan semua tempat bukak kan, siapa kata kat rumah tak boleh berhibur? Ini 5 item anda boleh beli di Shopee untuk hiburan sekeluarga.

1- INDOOR ADULT & KIDS TRAMPOLINE

Link: https://shp.ee/8utec77

Melompat di atas trampoline bersama anak-anak dirumah merupakan suatu aktiviti yang nampak kecil, tapi mampu menaikkan tahap kegembiraan anak-anak.

2- INFLATABLE FAMILY SWIMMING POOL

Link : https://shp.ee/sd7wacx

Bila sebut tentang swimming pool, jarang sekali kita dengar budak-budak tak suka main. Seminggu sekali at least kalau dapat spend time dengan family di depan rumah dengan indoor pool ni pun macam menarik.

3- SAFE INDOOR SUSPENDED FOOTBALL

Link: https://shp.ee/e23fj57

Mimpi ngeri pasu bunga pecah dalam rumah boleh dielak dengan main bola ni. Bola ni akan melantun-lantun apabila ditendang dan hanya akan melantun di atas lantai. Sesuai untuk bapak-bapak yang kempunan main bola dengan anak.

4- LARGE PORTABLE CASTLE TENT

Link: https://shp.ee/5a4zer7

Untuk anak-anak perempuan, mesti ada masa dia suka bermain pondok-pondok dan berangan jadi princess kan? Belikan ini untuk dia dan pasti akan disukainya.

5- INDOOR BOARD & FAMILY GAME

Link: https://shp.ee/av3qf87

Ni paling disukai, tak kisah untuk budak-budak ke, bapak budak & mak budak pun sesuai untuk main. Family game ni sebenarnya boleh eratkan hubungan antara keluarga & rakan-rakan. Klik link & pilih indoor game apa anda suka.

*Mana satu berkenan di hati dan nak beli tu?

Sumber: Pemburu Tiket Murah

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *