Kereta Mewah Bersalutkan Emas

Kereta Mewah Bersalutkan Emas Dipercayai Milik Pemuda Malaysia Jadi Perhatian Ramai Di London

Kecoh di London tentang identiti misteri pemilik beberapa buah kereta bersalut emas yang dianggarkan bernilai lebih dari $1,000,000.

Kereta-kereta ini telah dilihat dipandu di bandar London sambil mengaumkam enjinnya dan menarik perhatian ramai setiap kali berhenti di lampu merah.

Spekulasi awal menyatakan bahawa pemiliknya mungkin seorang putera Arab Saudi atau anak kepada seorang oligarki Rusia.

Financewatch365 berjaya menjejaki identiti pemilik dan mendapati dia adalah anak kelahiran Kuala Lumpur, Alex Choon.

Choon adalah sebahagian daripada jutawan yang membina sendiri kejayaannya dalam industri perdagangan Binary Options.

Kereta ‘sport’ milik Choon yang bersalut emas termasuklah Mercedes AMG GT yang dianggarkan bernilai lebih dari $400,000, sebuah Bentley GT3 bernilai $300,000, Rolls Royce Phantom Coupe bernilai $600,000 dan Lamborghini Aventador bernilai $350,000.

Kereta Lamborghini yang sama juga telah dilihat dan dirakam gambarnya ketika ia dipandu di jalan-jalan Kuala Lumpur baru-baru ini, dengan nombor plat yang sama seperti yang dilihat dipandu di London.

Gambar Choon telah diambil di Kuala Lumpur semasa dia memandu dan kemudiannya dipadankan dengan nombor plat kereta sama yang sentiasa menjelajah jalan-jalan di London.

Bagaimanapun, sehingga hari ini, tidak banyak yang diketahui tentang gelombang jutawan baharu ini.

Kebanyakan mereka memperolehi keuntungan berjuta-juta dengan bekerja dari rumah dan berkongsi rahsia kekayaan dengan kumpulan atau orang tertentu sahaja.

Mereka menjauhkan diri daripada mendapat perhatian dan cuba untuk tidak menunjuk-nunjuk kekayaaan, selain berahsia tentang bagaimana mereka menjadi kaya-raya.

Choon, bagaimanapun, sedikit berbeza apabila menyalut kereta-keretanya dengan emas tulin dan membeli kereta mewah baharu hampir setiap bulan.

Dia mendapat banyak perhatian dan jurugambar kami berjaya merakamkan gambarnya ketika sedang berhenti mengisi minyak di Kuala Lumpur ditemani seorang model muda yang duduk di kerusi penumpang di sebelahnya.

Terdapat banyak khabar angin sejak kebelakangan ini mengenai individu yang mearih kekayaan dengan perdagangan dalam talian Binary Options.

Choon adalah buktinya, kerana dia bukanlah pemuda yang membeli kereta mahal dengan wang bapanya, tetapi hanyalah orang biasa yang memiliki stor perkebunan dan mendapat keuntungan besar dengan Binary Options yang diusahakan sendiri. – Mstar

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: