Ikan Beso Horz

Subhanallah, Memancing di Sungai Yang Kecil Dapat Ikan 15 Kilo. Memang Rezeki Namanya

Tak Sangka!! Mancing Dalam Parit Pun Dapat Ikan 15 Kilo. Netizen: “Waw besa tu ikan siakap ori tu mancing dkt sungai. Tahniah pakcik. SkilL orang lame Memang banyk perngalaman.” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Memancing tenang, perjuangannya, memancing aman dan kesabaran semuanya digelinding menjadi satu hari di atas air. Sama ada anda menghabiskan masa bersama rakan dan keluarga, atau anda pelik dan memancing sendiri sendiri untuk memburu ikan yang sukar ditemui, pelbagai datang kepada anda dalam semua bentuk memancing.

Sesetengah orang cuba memancing dan tidak menyukainya. Orang lain suka. Untuk menjadi sama seperti atau akhir spektrum seseorang perlu menyukai keadaan dan realiti memancing. Ini bermakna suka berada berhampiran atau di atas air. Itu cukup untuk memancing beberapa hari.

Sesetengah menikmati proses pemutus dan cuba menyelesaikan teka-teki apa yang boleh menarik ikan untuk menggigit. Yang lain berada di sana untuk kegembiraan mogok, perjuangan dan pendaratan ikan. Saya sendiri suka semua aspek ini. Seorang nelayan sebenar menyukai aktiviti sama ada ikan ditangkap atau tidak.

Apa-apa pun, mari sama-sama kita tonton video di bawah. Tak Sangka!! Mancing di sungai yang kecil cam ni pun boleh dapat Ikan 15 Kilo. Saksikan

Sila tonton video:

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: