Undian Gol Terbaik JDT Bulan Febuari 2017

Undi: Gol terbaik JDT untuk bulan Febuari 2017

Secara keseluruhan, JDT menjaringkan 11 gol dalam bulan Febuari 2017 dari 5 pemain yang berbeza iaitu Gabriel Guerra, Gonzalo Cabrera, Safiq Rahim, Hazwan Bakri dan Faiz Nazmi Mansor. Daripada 11 gol ini, yang mana satukah pilihan anda untuk menjadi gol terbaik JDT untuk bulan Febuari?

Secara ringkas, JDT telah mengharungi 7 perlawanan dalam tempoh 22 hari untuk empat kejohonan berbeza dalam bulan Febuari yang lepas. JDT mencatatkan 3 kemenangan, 1 seri dan 2 kekalahan. JDT gagal untuk mara ke peringkat kumpulan Piala ACL dan akan bermain di Piala AFC lagi sekali.

[AdSense-B]

Sebelum penyokong JDT mengundi, sila tonton dahulu video dibawah ini yang kami sediakan. Sila ingat nombor untuk gol yang menjadi pelihan anda kerana terdapat pemain yang sama menjaringkan 2 atau 3 gol dalam satu-satu perlawanan.

[AdSense-B]

Sudah tonton dan mempunyai pilihan anda? Jom nyatakan undian anda dibawah ini. Undian ini dibuka sehingga Ahad depan iaitu 12/3/2017. Gol terbaik JDT akan kami umumkan pada hari Isnin di fanpage kami, semuanyaJDT.com. Sesiapa yang belum LIKE mohon LIKE sekarang.

Baca juga: Liga Super 2017: JDT 3 Pahang 2, laporan dan video highlights

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: