Bangkok United Vs JDT Live Streaming

Piala ACL 2017 Prelim Stage 2: Bangkok United vs JDT live streaming

Mari kita saksikan perlawanan antara Bangkok United menentang JDT untuk Prelim Stage 2 Piala ACL 2017 yang akan berlangsung pada malam ini. Boleh lihat link dibawah ini, Bangkok United vs JDT live streaming :

Perlawanan: Bangkok United vs JDT

Kedudukan liga Thai 2016: No 2

Tarikh: 31 Jan 2017

Masa: 8 malam waktu Malaysia

[AdSense-B]

Tempat: Thammasat Stadium

Link live streaming: LINK 1, LINK2, LINK3 (kami akan sentiasa kemaskini link ini)

Youtube streaming:

Live FB:

Apa kata coach Benjamin Mora

bangkok united vs JDT live streaming Benjamin Mora

Perlawanan pra-musim sebelum ini tidak seharusnya menjadi ukuran buat skuad utama Kelab Bolasepak Johor Darul Ta’zim (JDT) untuk menanganiBangkok United dalam kelayakan pusingan kedua Liga Juara-Juara Asia (ACL) musim 2017 ini.

Perubahan taktikal pastinya akan membantu JDT dalam perlawanan yang akan berlangsung pada 31hb Januari di tempat lawan. Tentunya Benjamin Mora mempunyai ramuannya tersendiri berpandukan falsafah kelab yang merupakan haluan utama bagaimana JDT sepatutnya beraksi.

[AdSense-B]

Sepertimana pemain telah dipersiapkan dari segi mental dan fizikal, sokongan padu dari para penyokong Harimau Selatan juga pastinya mampu memberikan semangat tambahan buat para pemain dalam mengharungi saingan di peringkat yang lebih tinggi ini.

Azam Amirul Hadi

bangkok united vs JDT live streaming Amirul Hadi

Amirul Hadi Zainal, pemain tengah Johor Darul Ta’zim (JDT) berazam untuk memberikan persembahan terbaik bagi memburu kemenangan pada aksi pusingan kedua Kelayakan Liga Juara-Juara Asia (ACL).

“Sudah tentu kami tidak mahu melepaskan peluang untuk memburu slot ke saingan ‘play-off’. Sama ada diturunkan atau sebaliknya, saya kena bersedia dan jika terpilih dalam kesebelasan utama sudah tentu akan beraksi dengan lebih baik bagi memastikan pemain tengah Bangkok United tidak bermaharajalela di posisi itu.”

Menurut Amirul Hadi, latihan pra-musim sebelum ini merupakan pendedahan terbaik untuk mengenali corak permainan pasukan Thailand.

[AdSense-B]

Apakah ramalan anda akan keputusan perlawanan ini?

Bagi kami, pemain JDT akan buat yang terbaik untuk mendapatkan kemenangan.

Video highlight Bangkok United vs JDT live streaming

Akan dikemaskini kemudian.

Baca juga: ACL 2017 Prelim Stage 2: Bangkok United vs JDT, jom kenali mereka

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: