Leonel Nunez 8 Gol Bersama Jdt

VIDEO: 8 Jaringan Leonel Nunez Ketika Bersama JDT 2013

 

Seperti yang kami maklumkan sebelum ini, Nunez akan kembali ke stadium Larkin pada 21/10/2017 untuk memberikan sokongan kepada bekas pasukannya, JDT yang akan bertemu Perak pada separuh akhir kedua Piala Malaysia 2017. Ketika artikel ini ditulis, Nunez sudah memulakan perjalan ke Johor Bahru.

[AdSense-B]

Kami mengucapkan selamat kembali ke bumi Johor dan sempena kepulangan Nunez, kami himpunkan kesemua 8 gol Nunez pada tahun 2013. Nunez menghasilkan 4 gol dalam Liga Super, 3 gol dalam Piala FA dan 1 gol dalam Piala Malaysia. Jom tonton video tersebut.

Sudah lihat video diatas kan? Pada pandangan anda, mana satu gol kegemaran anda? Bagi pihak penulis kami Nunez adalah seorang pemain berbakat yang dapat menghasilkan gol-gol menarik. Sepakan lencong boleh membuatkan penyokong rasa teruja.

[AdSense-B]

Akhir kata, kami ucapakan selamat kembali ke bumi Johor dan stadium Larkin khasnya. Kita sama-sama harapkan pasukan JDT akan dapat mara ke pentas akhir Piala Malaysia 2017. Jangan lupa juga subscribe channel youtube kami. Ada butang subscribe di bawah dan di atas artikel ini.

Baca juga: Beto Harap Perak Tak Buat Silap

Apa pandangan anda dengan artikel ini? Komen di bawah: